Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Παράλογο; Δεν απαντάει... Άρα λογικό!"... Το ΚΚΕ, η ΕΕ, η Ουκρανία...

1. "Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία!"
2. Η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, και μάλιστα, αυτήν την εποχή, προεδρεύον.
3. Η ΕΕ εμπλέκεται στην Ουκρανία, είτε το θέλει η Ελλάδα, είτε όχι, λόγω ..."ανισότιμης αλληλεξάρτησης" μεταξύ χωρών όπως η Ελλάδα, και χωρών όπως η Γερμανία,  εντός της ΕΕ...
4. Όποιος ζητάει να βγούμε από την ΕΕ χωρίς λαϊκή-εργατική εξουσία και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, δηλ. πριν τη σοσιαλιστική επανάσταση, είναι σεσημασμένος οπορτουνιστής, και στοιχίζεται πίσω από τα συμφέροντα μερίδων της ελληνικής αστικής τάξης και, ίσως και άλλων, πλην ΕΕ, ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Quiz:
Από τα σημεία 1-4 τί καταλαβαίνετε εσείς;
1. Ότι το ΚΚΕ απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση, ως μικροϊμπεριαλίστρια, να πιέσει τους ...συμμάχους της στην ΕΕ να αρνηθούν όλοι μαζί την ...ιμπεριαλιστική τους φύση και να μην εμπλακούν άλλο στην Ουκρανία.
2. Ότι το ΚΚΕ καλεί τους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν όλοι μαζί ταυτόχρονα και να πιέσουν τις ηγεσίες τους να ...αρνηθούν όλοι μαζί την ...ιμπεριαλιστική τους φύση και να μην εμπλακούν άλλο στην Ουκρανία.
3. Ότι το ΚΚΕ υπονοεί ότι μόνο με εργατική-λαϊκή εξουσία μπορεί να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στην ΕΕ, όταν η Ελλάδα θα σταματήσει να είναι μικρο-ιμπεριαλιστική χώρα και θα βγει και από την ΕΕ.

Ο νικητής κερδίζει μια δωρεάν συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ για περαιτέρω διαφώτιση...


Υ.Γ. 1 Άραγε, ισχύουν τα ίδια και με την έξοδο από το ΝΑΤΟ; Μήπως, αντί για έξοδο, λέω μήπως..., να ζητάμε να ...διαλυθεί;.. Άλλωστε, "είτε μέσα στο ΝΑΤΟ είτε έξω, καπιταλισμός στο μονοπωλιακό του στάδιο είναι, και έχει στη φύση του τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο", σαν να ακούω μια φωνή να μου λέει...

Υ.Γ. 2 Πότε ήταν καλύτερα; Όταν οι κομμουνιστές όργωναν τους δρόμους και ξεσήκωναν το λαό ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Γιουγκοσλαβία ή τώρα που δεν κάνουν τίποτα για την Ουκρανία, τη λαϊκή εξέγερση στη Βοσνία, τα γεγονότα της Βενεζουέλας κοκ; Όταν είχαν ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα με τις κινητοποιήσεις στο εξάμηνο της προεδρίας της Ελλάδας στην ΕΕ το 2003 ή τώρα που δεν κάνουν τίποτα σχετικό, παρόλη την καπιταλιστική κρίση και τα συναισθήματα/απόψεις του ελληνικού λαού ενάντια στην ΕΕ που αυτή έχει προκαλέσει; Όταν "καίγοταν" η Αθήνα για την επίσκεψη του αρχι-ιμπεριαλιστή Κλίντον, ή τώρα που καταπίνονται η μια απαγόρευση διαδηλώσεων μετά την άλλη; Τελικά ποιό ΚΚΕ ήταν/είναι "κόμμα παντός καιρού"; Και για πόσο ηλίθιο περνάνε κάποιοι τον ελληνικό λαό, και τους Έλληνες κομμουνιστές ειδικότερα;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μόνο αν περιέχει το ονοματεπώνυμό σας και κατόπιν επιβεβαίωσής της ταυτότητάς σας. Αν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζετε, παρακαλώ στείλτε μου και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (πχ e-mail) με ένα e-mail.